5 juli 2012

Vogelen........

Eindelijk gaat het lukken.........denk ik, eerlijk gezegd had ik het idee dat een blog maken een kleinigheidje zou zijn. Dat valt toch tegen, gisteravond de hele avond mee bezig geweest om te googlen en te speuren en uitzoeken hoe het werkt....Werd er bijna gestoord van, met een takke gevoel gaan slapen en bedacht dat ik vandaag weer verder moest. Toen kwam ik hier terecht, lijkt simpel maar dat moet blijken....dit eerst maar plaatsen om te zien of het goed is gegaan. Of ik het goed gedaan heb, kan je ook zeggen! Ben benieuwd...
Het is gelukt blijkt nu, 1 dag later, hoe het precies allemaal inelkaar zit, dat moet ik uitvogelen.......te ongeduldig om een handleiding door te spitten, past niet echt bij mij!

Retro vazen, voornamelijk van W. Germany uit de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw!

Pannelappen, jurkjes, broekjes en uiltjes.........mooi toch!
Het idee dat er iemand heeft zitten haken en haken en dat het jaren later bij de Kringloop ligt.........goed dat ik ze gered heb van de container!

 • Liefde voor Retro textielgoed....

  Kast vol met handgemaakte, gehaakte en gebreidde spreien, dekens en andere seventies spullen. Moet nog op de site, eerlijk gezegd moeilijk om te gaan verkopen, zo speciaal!

 • Liefde voor alles wat bloeit en groeit....

  Als kleine Wiljo al oog voor bloemetjes en plantjes, oog voor detail en het kleine moois wat er soms heel dicht bij is!

 • Liefde voor Retro serviesgoed....

  In de opslag staan tich bananendozen vol met prachtig serviesgoed, wordt een hele toer om alles mooi op de foto en op de site te krijgen, begonnen met Huizen Holland, hier Novo servies in okergeel...topset!

 • Haak-project.

  Een tijdje thuis zitten heeft me een therapeutische gehaakte sprei opgeleverd, je moet "uit" je hoofd en doe iets met je handen....
  Hij is nog lang niet klaar, al die blokjes voor een 2.00 bij 2.20 sprei is een hele klus....voor de herfst een af-maak-project! Met dank aan mijn haak-juf Marina!!

 • Vette retro vetplantjes.

  Een vetplant was tijden helemaal niet hip, maar ze zijn terug van weggeweest, in alle kleuren van de regenboog. Voor Koninginnedag heb ik ze in oranje gekocht, potje erom en klaar....nu staan ze buiten en doen het nog steeds heel mooi!

 • Creaties uit Kubaard.

  Laat je handen het werk doen, beweeg vrij....nee geen dans maar schilderen op en met gevoel, iedere dinsdag avond, samen met collega Hester....super leuk en gezellig....en een hele Retro schilder-juf!!

Met vriendelijke groet,

Wiljo Visser

Opmerkingen

31.07.2013 13:01

evelien

prachtigggggggggggggg mooiiiiiiiiiiiii
evelien

11.02.2013 19:59

Melitte

Hello, I saw some of your lovely ceramics on marktplaza.nl and sent you an email there but I haven't heard back. Please reply to m_aronovici@hotmail.com Thanks

28.11.2012 14:49

Irene van Wijhe

Hoi Wiljo, leuke verzameling heb je! Heb je nog belang bij vele schoteltjes van Flora Gouda, Tokio? Heb er nog een stuk of 12 dacht ik irenevanwijhe@gmail.com

07.07.2012 08:16

Anikó Bakker

Het ziet er mooi uit, Wiljo! Succes verder met het uitvogelen!
Groetjes,
Anikó

06.07.2012 15:10

Pa & Ma

ziet er erg goed uit !!! nu nog een leuk winkeltje ??

06.07.2012 17:30

Wiljo

Een winkeltje zou top zijn......maar de eurootjes liggen niet in de opslag!! Groetjes.

05.07.2012 22:41

Hanneke

Hé Wiljo.

Wat een leuk initiatief, ziet er goed uit, mooie foto,s. veel succes verder.........

05.07.2012 22:31

Tineke Sips

Wat een leuk idee Wiljo, zal regelmatig kijken.
Veel succes ermee en vooral veel plezier!
Groetjes Tineke

05.07.2012 21:36

janine

leuk joh !