Voorstelrondje:

Wie ben ik, kan een hele makkelijke of moeilijke vraag zijn. Vaak weet een ander beter wie je bent dan dat je dat zelf weet.....Maar toch even stukje over mezelf.

Woon mijn hele leven al in deze prachtige en veelzijdige provincie, ben een "stadsje" en woon dan ook met veel plezier in Leeuwarden. Ben moeder van twee puber-zonen, dochter van 2 ouders, grote zus van mijn broer en vriendin van mijn vriend. Natuurlijk heb ik meer rollen in dit leven, juf voor kinderen die niet allerdaags zijn, ben collega van andere hard werkende leerkrachten, ben een soms niet zo'n goede vriendin van mijn vriendinnen, ben buuf voor mijn buren en vast nog meer voor alle mensen die in mijn "kring' leven!

Tja en dan dat Vaas-tastisch, in 2008 geboren en nog steeds heel erg levend en aanwezig in mijn leven, een fijne hobby en verzameling.                   

Retro en Vintage hebben mijn sterke voorkeur en belangstelling, ben een kind van de Sixties....nou ja geboren in '67 en eigenlijk meer bewust opgegroeid in de Seventies! De website http://vaas-tastisch.marktplaza.nl/ was dan ook een logisch gevolg van mijn verzamelwoede en hamster-aan-vallen van Retro Keramiek en Seviesgoed.

Mijn belevingen, ideeen en alle andere (misschien niet bijzonder) interesante hersenspinsels wil ik delen, vandaar de start van dit blog!

 

 

Fotos en hun verhaal.........

Boom-Klim-Pad in de Vogezen, samen met de jongens, leuke gele helm, lekker Retro zal ik maar zeggen!!

Foto,s plaatsen van van alles en nog wat is geen probleem, maar van mijn eigen persoontje is lastig. Denk snel (wie niet) dat ik er niet uit zie op foto, dat ik te dik lijk of te lang of te lelijk of te..............maar misschien moet dat eens stoppen en moet ik daar overheen stappen.

Ik kijk altijd naar de onderdelen (lees: dikke buik en kont, volle benen en zwabberige armen), het schijnt dat mannen naar het geheel kijken en dan altijd dik tevreden zijn.....misschien moeten wij vrouwen daar ook eens aan denken! Poeh wat klinkt dit verstandig, nu moet ik natuurlijk direct een super lelijke foto plaatsen en zeggen: Prachtig, geweldig.......daar gaat nog wat tijd overheen, werken we aan! Voor nu wat kiekjes van vakanties en de profiel foto van de prof fotograaf van de Esta....

 • Luuk en ik.

  Kom een beetje mooi weer in de Vogezen in Frankrijk, prachtig bergmeer en waterfietsen maar. Na heel wat jaren Ameland toch naar het buitenland, in pa zijn auto! Dit was in 2009.

 • Rob en ik.

  Als je met je kids alleen op pad bent, dan zijn er weinig foto's met de jongens en hun moeder, vaak lijkt het of ze alleen op pad zijn geweest........2009.

 • De jongens en ik.

  Eindelijk mooi weer en buiten eten, een van de weinige keren. Mooie omgeving maar het weer was niet erg stabiel en zeker niet warm!
  In 2009.

Met vriendelijke groet,

Wiljo Visser

Opmerkingen

13.07.2012 21:43

Annette

leuke foto's Wil en....leuke verhaaltjes. Met tussenpozen plaats is zelf ook wel eens wat, maar de tijd ontbreekt wel eens helaas (bubbel-op.blogspot.com)